24.03.2011, 07:54
|
|
Usta Yiğido
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
|
Başkanın yüzü gülüyor
Sivasspor’un Buca karşılaşmasından farklı galip ayrılması yönetimi rahatlattı.
Kötü sonuçlar nedeniyle sürekli çıkış arayan Sivasspor yönetimi azda olsa rahatladı.
Özellikle Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz alınan galibiyet sonrasında bir hayli sevindiği öğrenildi.
Otyakmaz sevincini yakın çevresiyle paylaştığı ve alınan galibiyetin önemine değindi öğrenildi.
Galibiyetin alınmasının ardından yüzü gülen Otyakmaz’ın buna rağmen temkinli konuştuğu ve dikkat edilmesi gerektiğini vurguladığı belirtildi.
Yakın çevresi ile Sivasspor’un son durumunu konuşan Otyakmaz, “futbolcularıma güveniyorum. Sivasspor özellikle ligin ikinci yarısında ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisiydi. Ancak bu başarılı futbolu bir türlü skora yansıtamıyordu. Buca gibi önemli deplasmanda hem iyi futbol oynadı, hemde sonuca gitti. Bütün futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Fakat bir konunun da altını özellikle çizmek istiyorum, Sivasspor'un bu galibiyetiyle henüz hiçbir şey bitmedi. Sadece önemli bir avantaj elde ettik. Bu nedenle dikkatli olmak zorundayız" dediği öğrenildi.
Sivas'ın Sesi.
|
|
|