Cevap: Tokatspor-SİVASSPOR'umuz maç fotografları
Yiğido arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Topici okudum ve maziye gittim.. Sizlere maziden bir yaprak yeni nesil arkadaşlara anlatayım.
Tokatspor ile Sivasspor arasında bundan 10 sene önce dayanan ve 3.ligde mücadele edilen yıllarda her maç olay her maç kavga her maç küfür idi. Ama neyseki endüstriyel futbol dediğimiz olayda hepsi geride kaldı.
1992'li yıllarda ligin son maçları idi sanırsam. Çorumspor ile Sivasspor şampiyonluğa çekişiyor idi. Tüm Sivas Tokat'a akın akın gelmiş ve hayatımda ilk kez Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumunu o derece Full görmüştüm. Çorumspor için ayrılan tribünlerde fuldu. Tokatspor rakibi karşısında 1-0 öne geçmiş Sivasspor'da deplasmanda Çubukspor ile oynayacaktı.
Tokatspor , Çorumspor'u mağlup ettiğinde Sivasspor'da deplasmanda Çubukspor'u mağlup edecek ve Şampiyon Sivas olacaktı.
Maç 1-0 giderken öyle veya böyle son dakikaya gelindi ama maç bir türlü bitmek bilmedi. O maçın kale arkası top toplayıcılarından birisi idim. Ve bugünki maçta Sivasspor seyircisinin bulunduğu tribün önünde idim.. 97.Dakikada Çorumspor beraberlik golünü attı maç 1-1 bitti. Ve saha karıştı. İlin önde gelenleri sahaya inerek hakeme yürüdü. Rahmetli Belediye Başkanımız İsmet Saraçoğlu yanımda joplanmıştı. Saha dışında ise Sivassporlu gençler joplanmıştı. Vs derken birde öğrendik ki Sivas'da 2-0 Çubukspor'a mağlup olmuştu.
Zaten o senelerden sonra aramızda hiç bir sıkıntı olmadı. Sivassporda aldı başını yürüdü
Başarılar Sivasspor'un olsun
|