Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ
Alt 27.03.2011, 13:45   #24
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ

Alıntı:
Esrarenqiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi arkadaşlar benim anlamadığım bi konu var. YİĞİDO GENÇLİK ile YENİÇERİLER hep bi rekabet içinde. bunu gerçekten anlıyamıyorum. iki grupta sivasspor aşkı için çalışıyor. biri kale arkasında diğeri maratonda. bu gruplar birleşse hem görüntü hemde ses bakımından dahada büyük bi grup olur. SİZLERİNDE DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR...
Evet bende anlam veremiyorum bir türlü, galiba yıllardır memlekette değiliz ondan dolayı bir sürtüşmeleri var galiba... Ama özünde hepimiz Sivasımız için ter döküyoruz, bağırıyoruz destekliyoruz. Bu tür sürtüşmeler ve gerginliklerin bir an önce son bulması temennimizdir. Her iki gurubunda hakkın ödenemeyecek kadar emekleri var. Yağmur çamur demeden bir ton sıkıntı çekerek deplasmanlara koşuyorlar. Ama aralarındaki sıkıntı bu çektikleri zorluklardan da mı daha derin onu çözmek çok zor..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla