Cevap: Çalımbay'dan yiğidoya övgü
Canım TÜRKİYEMİN dört bir yanında yaşayan insanlarımızın bir kökü bir özü war...Sizlerde Yiğodo olarak anılan herkesin memleketine sahip çıktığı gibi Sivasla Sivaslılıkla öwünen kardeşlerim abilerimsiniz..Buraya kadar herşey harikada..Takım kötü oynadığı wakit ligin alt sıralarından kurtulmaya çalıştığı yani işler yolunda gitmediği zaman çeşitli eleştriler yapılır..Daha doğrusu şöyle söylemeliyim..Sivassporla ilgili özeleştri yapıldığı zaman bir çok kardeşimim burda aşırı tepki gösterip şu cümleyi yani '' Sivaslılığından şüphe duyuyorum'' u kullanıyor..Buna bir çok kez anlam weremedim..Sivassporla ilgili karşıt görünüşü savunan bir çok Sivaslı kardeşimde var buna adım gibi eminim vu kişiler bunları söylerken Sivasspora zarar wermek için değil yolunda gitmeyen şeyleri su yüzüne çıkartma gereği duydukları için söylüyorlar..Bunu bende bir çok kez yaptım burada..Şimdi bu kişilerin Sivaslılığından Yiğidoluğundan şüphe duymak mı gerekecektir..Aksine bence onure edilmelidir ki bir yanlışı belirtip doğruya çewirmeye gayret gösterdiği için...Bu benim olduğu kadar tahmin ediyorum aklı selkim futbol emekçilerinin ortak görüşüdür...Hiç kimse hiç kimsenin Sivaslılığından şüphe duymamalıdır bence..Güvenç Kurtar Bursasporun başında Trabzonu yendiği gün maç sonunda bütün Bursa Güwenç istifa diye bağırmıştır...We sonrasında güzel günler gelmiştir..(ufak bir örnek)Bu cümleleri hiç kimseyi hedef alarak yazmıyorum ama ısrarla belirtmeliyimki özeleştri bir kurumda mutlaka olmalıdır..Bunun için hiç bir şeyinde şüphesine düşmeye gerek yoktur....