Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza ÇALIMBAY
Alt 01.04.2011, 10:21   #101
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1642 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Rıza ÇALIMBAY

"Defterime Sivasspor süsü yapardım"

Sivasspor'un başarılı Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, çocukluk dönemlerinde Sivasspor'a duyduğu sevgiyi ilginç bir örnekle anlattı.
13 yaşına kadar Sivas'ta yaşadığını ve çok güzel günleri yaşadığını belirten Çalımbay,,o günlerde tek hayalinin Sivasspor'da forma giyerek 4 Eylül stadının çimlerine çıkmak olduğunu söyledi.
Geçte olsa Sivasspor formasıyla 4 Eylül stadında maça çıktığını belirten Çalımbay " Özel maçtada olsa yıllar önce Sivasspor formasını giyerek hayallerimden birisini gerçekleştirdim, Teknik adam olduktan sonrada her zaman aklımda yine Sivasspor vardı. Şükürler olsun bu hayalimide gerçekleştirdim"dedi.
Sivasspor sevgisinin çok küçük yaşlarda başladığınıda söyleyen Teknik Direktör Rıza Çalımbay " Sınıfta öğretmeniz defterimize kenar süsü yapmamızı istendiğinde ben hep Sivasspor'un armasını yapardım,bendeki Sivasspor sevgisi çok küçük yaşlarda başladı,hala devam ediyor" şeklinde konuştu.

Hürdoğan.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...