Tekil Mesaj Gösterimi
Sivas'ın asıl sahipleri nerede?
Alt 08.04.2011, 06:48   #1
Salim58
Usta Yiğido
 
Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 18.04.2009
Yaş: 57
Mesajlar: 10.093
Thanks: 16.684
6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1583 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ın asıl sahipleri nerede?



Sivasspor bugün İstanbul'a uçacak. Yolları açık,şansları bol olsun. Artık kazanmayı öğrenen,gol yemeyen Sivasspor'un bu maçıda yüzünün akıyla oynayıp geleceğine olan inanç bir hayli fazla.
Maç öncesi ter döken sadece futbolcular ve teknik heyet değil,özellikle İstanbul'daki Sivas derneklerininde harıl harıl çalıştığı haberlerini alıyorum. Hatta dün bir arkadaşım " Gebze'deki Sivaslılarda otobüs ayarlayıp maça geleceklermiş" dedi. Ayrıca Bursa'daki Sivaslılarında benzer organize içerisinde olduğunu duydum.
Benim gibi bir çok kişinin aklına, dernekler ve Sivas sevdalıları bu kadar fedakarlık yapıp çalışırken,böyle durumlarda önderlik yapması gereken Sivas'ın Vekilleri ne yapıyor? sorusu geldi.
Sahi Sayın Vekillerimiz neredeler? Olimpiyatta 58 bin olmak için ne gibi çaba sarfediyorlar? Ben bu yazıyı dün aşkam saatlerinde kaleme aldığımız saate kadar onlarla ilgili hiç bir şey duymadım.
Yukarıdada ifade ettiğim gibi,bu işe önce onların ön ayak olması gerekir. Böyle günlerde Sivaslı'nın Yiğidoların yanında olmayıp ne zaman olacak? Kendilerini eleştirdiğimiz zaman " Bizi haksız yere eleştiriyorlar" filan diye sitem ediyorlar. Allah aşkına sizin bu yaptığınız,daha doğrusu " yapmadığınız" eleştirilmesinde ne yapılsın?
İstanbul'da inşaatlarda yevmiye ile çalışan bir Sivaslı bana telefon açıyor " ,Sivas'tan maça gelip ortada kalan olursa haberim olsun ben onun biletini alırım" diyecek kadar gönlünü açıyor,ama bizim Vekillerimizin kılı kıpırdamıyor. Bir-ikisini tenzih ederim,inanın şu anda Sivasspor'un kiminle maç yaptığını bile bilmezler.
Oysa Sivas Milletvekillerinin yapacağı iş hem çok önemli,hemde çok basit,nasıl mı? Birincisi seçim bölgelerinin derneklerini harekete geçirecek,ikinciside İstanbul'daki parti teşkilatlarına söyleyip mesaj yoluyla maça gelmelerini sağlayacaklar.
Maça 2 gün kaldı?
Sizden kıpırdanma bekliyoruz sayın Vekiller!


Abdullah YİĞİT
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...