Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 09.04.2011, 14:21   #257
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Alıntı:
ahmetcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIVASSPOR Kulüp Baskanimiz Mecnun Odyakmaz Beyefendi, Canli baglandigi programda 35 000 kisilik argüman bulmakta zorlanir gibi oldu.

En önemli argüman bizim stadimizin dolu olup olmadigina bakmalarini bir tarafa biraksinlar TT Arena yeni acildi yüzde 20 kapasite ile maclar oynaniyor.

Kayseri Kadir Has yine öyle.

Digerleri ile hic mukayese etmeye gerek yok zaten sivasspor taraftari en vefakar taraftar, kar, kis, maglup, galip,uzak,yakin demeden heryerdeyiz.

Cesarin hakini cesara vermek gerekiyor ise BJK ile FB taraftari daima takimlarinin yaninda.

Trabzonspor taraftari da vefakar.

Sivasspor taraftari 35000 kisilik stadi Uluslar arasi müsabakalar ev sahipligi yapmak istedigi icin SIVAS in bu ev sahipligine ihtiyaci oldugu icin istiyoruz.

Sivas Kentimize en iyi imaji yapacagimiz ev sahipligi sagliyacak, ayrica tarihi eserlerimizi dünya ya tanitma imkani bulacagiz, doga güzelliklerini tanitacagiz, kaplicalarimizi termal tesislerimiz ve sivas mutfagini tanitacagiz, anadolu insaninin misafir perverligini gösterecegiz.

Universiad olimpiyatlarindan sonra THY - erzuruma 100 yatakli bir hotel yapma girisimi icinde cünkü talep artdi.

Izmir,Konya,Erzurum,Mersin,Kay seri ve Trabzon her biri Uluslar arasi organizasiyona ev sahipligi yapti ve yapacak, SIVAS bir Avrupa Sampiyonasinda neden Ev sahipligi yapmasin.

Hizli Tren 2014 bitiyor, Uluslar arasi calisma kapasitesine sahip NURI DEMIRAG havalimani hazir duruyor, 35000 Stadi hazir duruma getirdigimiz zaman tek eksik 5 Yildizli HOTEL ler yapilmasi gerekiyor o da artik yapilir 2012 de Hilton garden - Inn zaten yapilacak bir kacinida Sivas li dürüst Is adami yapar artik.

Eksik yok BÜYÜK BASKAN.

ARGÜMAN COK BÜYÜK BASKAN.

Bölge hastanesi 2011 yatirim programina alindi birde Özel Hastanemiz Anadolu Hastanesi Kapasiteyi artirmak istiyor ek binalar yapmak istiyor.

BIRI BANA DESIN KI COK ISTEDIN BU ISTEKLER SIVAS I ASIYOR.

ONUN ANLINI AVUCLARIM

mecnun başkanın stad konusunda teslimiyetçi tavrını ben de yadırgadım.

vekiller, vali, belediye başkanı vs hepsi boş adamlar, isteklerimizi yansıtmaktan ve dile getirmekten acizler. ama gel gör ki umudumuz olan mecnun başkan bile bu konuda teslim bayrağını çekmiş. kendisine yakıştıramadım!

sivas için büyük düşünmeliyiz artık!

bize biçilen küçük rolünden bıktık!!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...