Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ne 10.000 Mi ?
Alt 10.04.2011, 18:13   #15
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ne 10.000 Mi ?

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok haklısın gidenleri tebrik ederim. Ben Sivassporun bu seneki GS, BJK, FB maçlarına gittim ama bugün annem ve babamı saat 17:00 da sivasa yolcu ettiğim için maça gelemedim. 20.000 civarında insan gitmiş azımsanacak bir rakam değil.
İBB-TS maçında belediye her semtten 10 dakikada bir otobüs kaldırmıştı. Bizde de öyle olsaydı stada sığmazdık. Havanın kötü olması ulaşımın zor olmasına rağmen baya kişi gitmiş.
Burdaki arkadaşımızın söylemi de bazı hırçın, saygı nedir bilmez, bilinçsiz taraftar olduğunu iddia edenlere ders olsun. Bakın çok önemli noktaya değiniyor. Birincisi annesi ile babasını yolculamış nereye peki? Sivas'a!. İkinci olarakta çok önemli bir noktaya değiniyor; Otobüs organizasyonundan bahsediyor. Doğru, evet -otobüs organizasyonu çok önemlidir ki Trabzonlular ne tuhaftırki ayrıcalıklıdırlar. Ülkeyi yöneten kimliklere de baktığımız hemen hemen kimin ne olduğunu anlarız Sivaslı gariban ancak takımına sevdalı tüm Sivaslı hemşehrilerimiz oradaydılar. Sivaslı da artık gözünü açsın. Sözünü geçiremediği belediye yönetimlerine de ders vermesini bilsin.