Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 11.04.2011, 12:38   #126
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
fatihtuztas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçta göze çarpanlar : 58.000'i hedeflemiştik ama gerçekleştiremedik, üstelik maç pazar günü olduğu için genel itibariyle tatil günüydü, keşke 30.000'in üzerine çıksaydık, işin açıkçası 40.000'e yakın taraftar bekliyordum. Yine de takımımızı yalnız bırakmadılar teşekkürler.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maça çok iyi başlamıştık, çok pozisyon harcadık. Grosicki'nin muhteşem paslarını bir türlü gol yapamadık. Neyse ki son dakikaları zor geçse de maçı kazanmayı bildik.

Maçın en iyisi kimdi : Hepsi çok iyidi, hepsi de ölümüne oynadılar; ama yine Grosicki, Erman ve Hayrettin göze çarptı diyebilirim. Mehmet Yıldız ise yine çıldırttı beni.

Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Yıldız diyebilirim, çünkü bütün topları öldürdü, hızlı gelişen ataklarımızı hep kesti. İşin açıkçası 90.dk boyunca Erman'a yaptığı asistten başka hiçbir şey yok. O asisti de yapsın artık.

Hakem hakkındaki genel görüşleriniz neler : Ben zaten Bünyamin Gezer dışındaki hiçbir hakeme güvenmiyorum, bu hakemi de hiç sevmem. Bu hakemle hiçbir maç kazanamamıştık ki bu ilk maçımız oldu. Son dakikada Sedat'ın yaptığı harekete hiç yok yere faul verdi, Grosicki'nin ofsaytta olmadığı pozisyona yard.hakem boşuna bayrak kaldırdı. Yine böyle ufak tefek hataları oldu hakemlerin.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Özellikle M.Yıldız'ın 90.dk oyunda kalıp da Grosicki'nin oyundan alınmasına anlam veremedim. Erman Kılıç da oyundan alınınca ileriye top götürecek Cihan dışında oyuncumuz kalmadı. Her ne olursa olsun, Grosicki normal şartlarda 90 dk. oynaması gereken bir oyuncu. Mehmet Yıldız muhtemelen top tutuyor diye oyunda kalıyor ama malesef bütün atakları öldürüyor.
Sana Katılmıyorum. Mehmet Yıldız bence çok iyiydi, Topu ileride tutmamızda çok etkili oldu. Gün geçtikçe eski haline dönüyor. Destek verelim, Çabalamasını görmezden gelmeyelim.
Devam et MEHMET iyi Yoldasın.