Alıntı:
muratto_kellechi32 Nickli Üyeden Alıntı
Terbiyesizliğin lüuzumu yok. sen ne demek istiyorsun sağa sola saldırmak lafıyla.. Ağzından çıkanı kulağın duyuyormu.. Sağa sola saldıran kimdir.? Lafının ölçüsünü ve ne anlama geldiğini bilde konuş.. Sana kibarca bana bir daha yazma diyorum.. Sen sağa sola saldırmak kelimesini kullanıyorsun..terbiyeni nerden almışsan işte bu kadar.. Senin neyi ne kadar anladığın değil, senin yazdıklarından neler anlayabileceğinide bu sağa sola saldırmak lafı ile de ortaya koymuşsun.. Bravo sana.. Senin işin gücün benimle uğraşmak bu kesin.. Yazdıklarımda ben kimseye çamur atmıyorum.. Sen şu yazdığın son mesajında kul hakkına girmiş durumdasın.. Ve sana da hakkımı helal etmiyorum..
|
Haktan hukuktan bahsediyorsun ama burada olmayan kişiye çamur atıyorsun,onun hakkını nasıl ödeyeceksin? Madem sen haktan hukuktan söz ettin,o zaman insanların arkasından hiç gerek yokken,konuyla alakası yokken yazma,çamur atma. Sen bu hakkı nasıl ödeyeceksin. Birde seninle yazışmaktan ben sıkılıyorum,ama sağa salo çamur atarsan ben ve benim gibiler herzaman karşısında olur.