Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: GROSİCKİ YE CİMBOM TALİP Mİ?
Alt 22.04.2011, 08:51   #53
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: GROSİCKİ YE CİMBOM TALİP Mİ?

Grosicki transferi için söyleyeceğim tek şey:"Hayırlısı olsun demek,olacaktır."Çünkü bir tarafta sevdiğim bir futbolcu olan Kamil,diger tarafta ise tarafta ise tarafatarı olduğum Sivasspor var.

Yalnız burada söylemeden geçemeyeceğim bir şey var: Transfer için adı geçen kulüple ilgili ,bizim bazı taraftarların yaptığı degerlendirmeler çok yalnış.Neden mi?

1-Bir kere bize yakışır düzeyde değil.
2-Çok antipatik ve hakaret boyutunda.

Şahsen ben bir Sivasspor taraftarı olarak Web Aslan'a girip,baksam ve takımım hakkında;(aç,büyüklük böyle olmaz,bedavacı,iti kırpan gibi)yazılar yazılmış olsa çok sinirlenir ve de incinirdim.

O arkadaşlarıma belki basit ve degersiz bir ayrıntı olarak gözükecek ama Sivassporu antipatik yapmak değilse amacınız size hakaret etmeyenlere hakaret etmeyin demek olacaktır son sözlerim.

Ki ben o yiğidoların çoğunu önceki yorumlarından dolayı tanıyorum.Burada kara ve acı dolu günlerimiz oldu.Çok acı çektik burada.O zamanlardan beri tanıyorum.O günleri iyi ki de atlattık.Ama şimdi o yiğidoların yorumları o günleri unuttuğumuzu bana düşündürdü.

Biz büyük bir camiayız.O zaman taraftarlarımızın tavır ve davranışlarının da bu saygınlıkta olması gerekiyor.Bütün herkese saygılarla...
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...