Cevap: GROSİCKİ YE CİMBOM TALİP Mİ?
Grosicki transferi için söyleyeceğim tek şey:"Hayırlısı olsun demek,olacaktır."Çünkü bir tarafta sevdiğim bir futbolcu olan Kamil,diger tarafta ise tarafta ise tarafatarı olduğum Sivasspor var.
Yalnız burada söylemeden geçemeyeceğim bir şey var: Transfer için adı geçen kulüple ilgili ,bizim bazı taraftarların yaptığı degerlendirmeler çok yalnış.Neden mi?
1-Bir kere bize yakışır düzeyde değil.
2-Çok antipatik ve hakaret boyutunda.
Şahsen ben bir Sivasspor taraftarı olarak Web Aslan'a girip,baksam ve takımım hakkında;(aç,büyüklük böyle olmaz,bedavacı,iti kırpan gibi)yazılar yazılmış olsa çok sinirlenir ve de incinirdim.
O arkadaşlarıma belki basit ve degersiz bir ayrıntı olarak gözükecek ama Sivassporu antipatik yapmak değilse amacınız size hakaret etmeyenlere hakaret etmeyin demek olacaktır son sözlerim.
Ki ben o yiğidoların çoğunu önceki yorumlarından dolayı tanıyorum.Burada kara ve acı dolu günlerimiz oldu.Çok acı çektik burada.O zamanlardan beri tanıyorum.O günleri iyi ki de atlattık.Ama şimdi o yiğidoların yorumları o günleri unuttuğumuzu bana düşündürdü.
Biz büyük bir camiayız.O zaman taraftarlarımızın tavır ve davranışlarının da bu saygınlıkta olması gerekiyor.Bütün herkese saygılarla...
|