Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gelecegin Oyuncuları Dikkat!!
Alt 23.04.2011, 20:30   #65
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gelecegin Oyuncuları Dikkat!!

Emanuel Pogatetz belki geleceğin futbolcusu değil ama bana göe Sivas'a yakışabilecek bir stoper.Hannover 96 büyük bir kulüp değil yönetim istese işini bitiebilir.Bence transferde detaylı araştırılmıyor.Şahsen Navratil'in önümüzdeki seneler için yeterli olduğunu düşünmüyorum.Yabancı stoper seçiminde Bilica'dan sonra resmen fos çıktık.Yaşı da tam defans yaşı 28.Kayserispor bile Bougherra ile anlaştı.Bence takımı baştan aşağıya gözden geçirip(Rada,Sandro,Navratil,K amanan,Uğur,Ivanovs,Keita) bunların dışındaki oyuncular bence şampiyonluğa oynayabilecek futbolcular özellikle stoper seçimi önümüzdeki yıl çok önemli Sedat Diallo ve Bilica'nın kesin olması gerektiğini düşünüyorum bunların yanına Pogatetz'i eklersek harika olur diye düşünüyorum(SADECE BİR DÜŞÜNCE).Zaten Murat'ı stoper oynatmıyor Rıza hoca.Son olarak kısaca Pogatetz'ten bahsedersek 2004 yılında avusturya ligi ve kupasını kazanmış.ardından Middlesbrogh'ya transfer olmuş ve 100'den fazla maça çıkmış sol ayaklı ve özellikle topu oyuna sokmada oldukça etkili.
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Mamadou Diallo'a Teşekkür Ediyor...