Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Mademki istikrardan bahsediliyor,bu konuda bazi seyler hatirlatmak istiyorum.Riza hoca hemserimiz olmasi nedeniyle herkes tarafindan el üstünde tutuluyor.Buraya kadar hersey dogru.Fakat yasi genc olan arkadaslar belki hatirlamayabilir,Riza hoca Besiktas´ta oynarken yüregiyle oynayan ,tekmeye kafa uzatan azimli caliskan bir oyuncuydu.Yedek banktaki onun hattinda oynayan oyuncular yabanciydi bu yüzden verebilecegi kapasitenin devamli üstünde oynamistir.Bu yüzden atom karinca lakabini almistir.Artik gecmisteki yorgunlugu su yüzüne yavas yavas cikiyor.Riza hocamiz hem beyince ,hemde vücutca yorulmustur.Bundaki sebep yasa bagli olmaksizin gecmisteki agir calisma temposu gösterilebilir.
|
çok farklı bir bakış açısı eger mesleğin psikolog ise şaşırmam lakin senin düşüncene kesinlikle katılmıyorum bir ihtimal olabilse bile bunun rıza hoca tarafından saha kenarında yine atom karınca gibi kendini zorladıgını gordugum için o ihtimalde ortadan kalkıyor diye düşünüyorum bir insan yedisinde ne ise yetmişindede odur