Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 30.04.2011, 11:26   #86
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

bu takımı değerlendirmeden önce uğur LAVUK,mehmet denen yıldız bu takımdan ayrılmalı ben hayatımda takıma bu kadar 0 katkı veren iki oyuncu görmedim yönetim allah aşkına şunları gönder vallahi top onlara geldimi TVyi kapatasım geliyor !!!!!!!!!!!!!!

maçın en kötüsü ? GROSİCKİ
maçın iyisi ? KORCAN
rıza hocanın hamleleri ? zaten 10 kişi kalmışız eldeki oyuncular bunlar hocamızın suçu yok onu ancak seneye eleştirebiliriz !!!!!!!
hakem hakkındaki görüşler ? sülalesini saygıyla anıyorum ...........
göze çarpanlar ? takımın isteksiz oynaması ligi kafalarında bitirmiş gözükmeleri

NOT: bu takıma çok önemli transferler yapılmalı.defans çooooook ağır navratil ve ivanosvla olmaz bu iş bilica geri alınmalı forvetede mutlaka hızlı biri alınmalı özellikle sağ kanat yok bizde sağ kanat 0 verimle çalışıyor mehmet y.,uğur,abdurrahman,ivanovs,se dat,sandro,keita bu oyuncularla yollar ayrılmalı
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...