Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır
Alt 01.05.2011, 11:07   #68
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır

Alıntı:
aslanbey1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar kusura bakmayın bizim taraftar eğitimsiz. Maça gelen gruplar Çocuk ağırlılıklı...Sahada çıkan olayların büyüdüğünü varsayın .Geçen sene denizli Maçında oldu .sahaya atlamalar vs. Sağduyulu olmak lazım . Rakiplerimiz puan farkını kapatamaz ama .Talimatlarda tff nin puan silme var olayların büyümesinde .maça çıkmadan 32 puanımız vardı .olayların büyüğünü vasayalım .3 puan silinse 29 olur.dün buca 24 puandaydı .yenseydi.27 olurdu.2 puan var kalırdı . 6 puan fark kapanmış olurdu . Arkadaşlar Sivassporumuzu desteklerken .Daha düşünceli destekleyelim .bizlere yakışmıyor.Sonunu düşünmeden taraftarlarmız üç beş kişi yüzüden olaylar büyümesin yanınızda olumsuz gördüğünüz taraftarlarımızı uyarın ....kulübümüz ceza almasın .Anadolu kulüplerine verilen saha kapama seyircisiz oynama onların bütçe kaybıdır...Lütfen Daha Dikkatli Olalım .Fair Player ruhunda örnek taraftarız biz....
Aynen ben de bunu söylemek istedim. Sivas tribünlerinde böyle bir olayla ilk kez karşılaştığım için bir anlık sinirle belki çok sert ifadeler kullandım ama inanın bunlar bize yakışmıyor. Asıl kötü olan ise bu hareketin savunulması oldu. Burada o arkadaşların "hakkımızı ancak yakıp yıkarak savunuruz" demeleri de koltuk kırmak kadar kötü bir durum. Tam bir "hem suçlu hem güçlü" durumu. Üstelik üsluplarına bakarsanız yaşlarına falan bakmadan "aslanım" falan diyorlar. Bu seviyede olmasını istemiyorum taraftarlarımızın. Bu arkadaşların yaşları falan küçük olabilir ama saygı duymayı da öğrenmeleri lazım. Takıma tezahürat yaparak takımın tek sahibi sanmamaları lazım kendilerini. Hiç kimse bir başkasının takıma nasıl katkı sağladığını bilemez.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla