Konu: AÇIKLAMA
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: AÇIKLAMA
Alt 02.05.2011, 09:45   #20
mesut şahin
Yeni Yiğido

11 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesut şahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AÇIKLAMA

İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum.Biz çıkan bu olayları asla tasvip etmiyoruz.Ancak sezon başından beri Sivasspor üzerine o kadar çok oyun oynandı ki bu maç bu yapılanların en son örneğiydi.Bu yapılan haksızlıklar yüzünden az kalsın (ALLAH KORUSUN) takımımız küme düşürülecekti.Bildiğiniz üzere Yiğido Gençlik Grubu olarak Trabzonspor maçından önce yine hakemlerle ilgili yasal ve medeni yollarda TFF ve MHK yi protesto organizasyonu yaptık.Bu organizasyonla ilgili birçek yerde duyuru yaptık ama organizasyona katılan sadece Yiğido Gençlik grubu oldu.Burda yani kavye başında bizi yerden yere vuran arkadaşlarımızın hiçbirini maalesef bu organizasyonda göremedik.Gönül isterdiki çok büyük bir katılım olsun ve sesimizi daha gür duyuralım ama olmadı.Bunlara rağmen tüm ulusal ve yerel basın-yayın organlarında yaptığımız protestolar gündeme geldi.Bu haksızlıklara hiç bir tepki göstermeyip yaptığımız bu organizasyona muhalif olan bir çok kesim oldu.Ama bunun bizim için önemi yok çünkü bizim tek düşüncemiz Sivasspor'un ve Sivasspor taraftarının hiç bir şeye karşı boyun eğmemesidir.

ben sadece bu konu üzerinde duracağım.ben yeniçeriler taraftar grubu başkanıyım.diğer gruplar protesto yürüyüşüne gelmedi demişsiniz ne benimle nede grubumdan bir arkadaşla bu konuda en ufak bir ikili ilişkiye girilmedi bizim haberimiz dahi olmazken ben bu organizasyona nasıl katılabilirimki. şimdi diyeceksinizki biz burada herkesi çağırdık ama biz herkes değiliz bizim direkt birinci ağızdan görüşmeler yapmamız gerekirdi. o yüzden bu konu hakkında bizi suçlu çıkarmayın derim..
mesut şahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mesut şahin'a Teşekkür Ediyor...