02.05.2011, 13:20
|
|
|
Usta Yiğido
587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 
|
Cevap: AÇIKLAMA
Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Haklı olduğumuz derken ?
Sahaya koltuk atmakla haklı olunmaz asla.. Bu hafta içi cezalar açıklanır. Kim ödeyecek o cezaları ? Ya olaylar biraz daha büyüseydi de 3 puanımız silinseydi kim verecekti hesabını ?
Son haftalara girilirken akıllı hareket edelim. Özellikle yaşı küçük arkadaşları kontrol edelim.
Belki ilk anda ben de aşırı sert bir tepki verdim. Sonradan biraz sinirim geçince üzüldüm. Ama kimse kimsenin Sivassporluluğunu tartamaz. Eminim ki herkesin amacı Sivasspor. O yüzden gelin bundan sonra bu tarz nahoş görüntüler bir daha yaşanması diye önlem alalım. Küfürden, kavgadan uzak duralım.
Herkesin sevdiği, saydığı Sivasspor'e ve Sivaslıları tekrar cümle aleme gösterelim.
|
sen herşeyden art niyet çıkarmak için mi yazıyorsun.yazdıklarımı iyi algılayamadın galiba yada bi sorunun mu var eğer varsa özelden bi mesaj at halledelim derdini..biz zaten koltuk atanlara engel olmaya çalıştık ha şunuda söyleyim o atılan koltukların tamamı da Yiğido Gençlik grubu tarafından atılmadı ayrıca ben haklı olduğumuz konu derken attığımız koltukları değil hakemin yaptığı tahrikleri ve hataları kastettim.ayrıca özür dilemesi gereken biri varsa o da maçın hakemidir..umarım anlamışındır..en büyük Sivassporlu sensin..
|
|
|