Alıntı:
S.s.Yigido Nickli Üyeden Alıntı
Sen ne diyon kardeşim?
Önce bi yazmayı öğren de gel.
Türkçe'yi katletmişsin resmen.
Yurtdışında yaşayan bir hemşerimiz olduğunu düşünerek mazur görüyorum ve ekliyorum Sivas'tan uzaksın, Stada gelip gittiğin yok, Sivasspor taraftarının isteklerinden haberin yok, gelmiş burada saçma saçma yazıyorsun.
Stad ile parkcitynin ne alakası var?
Ha parkcitye gelince parkcity yeri kötü olduğu için işlemedi.
Bizim stadı da şehir dışına çıkardıklarında bizim zararımız olacak.
4 Eylül Stadı'nın yerine o parkcitynin 3 katı hatta 5 katı büyüklüğünde alışveriş merkezi kurulsun orası yine takır takır işler. Çünkü Stadın yeri çok güzel, merkezi bir yerde.
Hem stadı güzelim yerinden kaldırıyorsun hem de taraftarın istediği gibi bir stad yapmıyorsun. Yazıklar olsun sana.
Bir de demişin şehir dışındaki Sivaslılar'ın çeyreği Sivas'ta olsun 50.000 kişilik stad istemezsem namerdim diye.
Ne alakası var? Sen Trabzon şehir merkezinin nüfusunu biliyor musun? 230.000
Akyazı projesini duydun mu? Denizi doldurup Satd yapacaklar kapasitesi 40.000 olacak.
Peki Sivas'ın şehir merkezi nüfusu ne kadar? 318.000 istediğimiz kapasite çok mu??
|
600.000 tl den aldıgım vip kombineyi suratına kaldırır atarım deplasmana bile tek basıma gidiyorum kimi zaman 250 300 tl lik mazot alıyom hanginizin haberi var sende orda bilip bilmeden konusma
parkctye gelelim yeri kötüymüş gayserinin en kötü yerinde koskaca alısveriş merkezi var .işliyorda bizim kumbetteki alısveriş merkezi neden işlemiyor koskaca parkcty ayakta tutamadık 35.000 stat neyimize . stat yapılsın bitsin üstüne 10.000 kişilik daha yer yaparız. aza ganaet etmiyen çogu bulamaz.