Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
Alt 03.05.2011, 19:23   #226
sebasteia
Usta Yiğido
 
sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.01.2008
Mesajlar: 2.340
Thanks: 1.509
1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük

Sivaslı vekiller ne yapıyor?

Gaziantep'e yapılacak olan yeni stadın kapasitesi yeniden belirlendi ve TOKİ ile protokol imzalandı.

Gaziantep Milletvekili Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak ve diğer yetkililerin katıldığı törenle yeni stadın protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamil Ocak stadında maça geldiğinde taraftarların yeni stadın kapasitesinin daha fazla olması için istekte bulunduklarını ve bu nedenle kapasitenin 25 binden 33 bine çıkarıldığını söyledi. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ise, 33 bin olması için Bakan Mehmet Şimşek'in çok çaba sarf ettiğini belirtip, Gaziantep'in yakın zamanda modern bir stada kavuşacağını ifade etti.

Aylardır gündemde olan ve henüz temeli atılmayan Sivas'a yeni yapılacak stadın kapasitenin 25 bin olarak belirlenmesi Sivaslıların tepkisine neden olmasına rağmen Sivaslı Milletvekillerin bu konuda sessiz kalmaları ise tepki çekiyor.

http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=6584
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla