12.05.2011, 16:04
|
|
|
YASAKLI ÜYE
811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
REZALET !!!
Süper lig takımlarının birçoğunun sitesini gezdim.Hiçbirinde tebrik mesajına denk gelmedim.Bize ne oluyor ki Beşiktaş kulübünün kazandığı kupanın haberini resmi sitemizde yayınlıyoruz tebrik ediyoruz.Ben kendi resmi sitemde başka takımların haberlerinin olmasına karşıyım.Centilmenlik adı altında bu haberin yapılmasının bile altında art niyet düşünüyorum.Centilmenlik olsa bile yayınlanmasına karşıyım.Bu ülkenin en centilmen taraftarı İbb kulübündedir.Bize Beşiktaş maçlarında yapılanları ne çabuk unuttunuz.Şampiyon olamazsın diyerek edilen küfürleri ne çabuk sineye çektiniz.
Site adminleri ya Beşiktaş'lı ya da kulup yönetimi haberin yayınlanmasında Rıza hocanın beşiktaşa yakınlığından dolayı bu haberi yaptırdı.Site yönetiminden bu konuda acil bir açıklama bekliyoruz.
Beşiktaş deplasmanlarında bizleri yobaz olarak karşılayan, olmadık küfürlerle bizlere saldıran bir takımı tebrik etmek nerden çıktı.Bu tutum biz taraftarları derinden yaralamıştır.Bizler kendi kulübümüzün başarılarını sitemizde görmek istiyoruz.Ev sahipliği yapan takım dahi sitesinden tebrik mesajı yayınlamazken bize ne oluyor.
|
|
|