Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK
Alt 13.05.2011, 21:39   #32
kanks
Acemi Yiğido

29 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 kanks FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK

bende bu konu hakkında şöyle düşünüyorum ..
bunca yıldan sonra 1 lige yükselmiş ve 2 sezon şampiyonluga oynamış yaptıgı devrimle anadolu klüblerini cesaretlendirmiş bütün futbol klüblerinin ve ulusal basının sivassporun cok cüzzi miktarlarla bu başarıyı sagladıgını kabul etmiş cok güzel yönetildigini haykırmışlardı biraz hafızamızı zorlarsak hatırlarız sonrasında ki bence bu düşüşün tek sebebi bülent hocaydı ve özellikle geçen sezon büyük bir kabus gördük bütün sivaslılar olarak futbol klübü yönetmek için sadece şehrinizde tanınan veya biraz kalbur üstü adam olmanız yetmez ya siyasi desteginiz olucak yada belediye destegi olucak bizde ikiside yok bizim tek şansımız mecnun başkan bu başarıları kazanmamızdaki en büyük pay onun bana göre eminim bütün hemşerilerimiz böyle düşünüyo o sivasa chelsiyi getiricem dediginde acaba fikret ünsal ve onun gibi bir kaç kişinin ne düşündügünü merak ediyorum ama bence hayal görüyo demişlerdir ama şimdi geldigimiz şu durumda onun emegi varsa teşekkür edip mecnun başkanın vizyonuna uyan insanların yönetimde olması taraftara sahip cıkması ve destek vererek tam bir deplasman havası yaratmaktır sivasta bunu başarıcaz Allahın izniyle inşallah bu pencereden baktıgımda ben fikret ünsal'ın istifasına sevindim cok güzel oldu teşekkürler kendisine
kanks isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kanks'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...