Tekil Mesaj Gösterimi
Maçın ardından
Alt 14.05.2011, 23:41   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçın ardından

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığımız maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk yarı çok sayıda pozisyon bulduğumuzu ancak bunları değerlendiremediğimizi ifade eden Çalımbay, ''İkinci yarı ise Konyaspor pozisyonlar buldu. Ancak biz de maçtan kopmadık. Son saniyede de olsa golümüzü bulduk. Bugüne kadar sıkıntılı günler geçirdik. Ben takımımı kutluyorum. Konya takımının da yeniden Süper Lig'e çıkacağına yürekten inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum'' dedi.

Ligin son haftasında şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Fenerbahçe ile karşılaşacağımızı dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti: ''Türkiye'nin gündeminde olacak bir maça çıkacağız. Bu maçı bize yakışır şekilde bitireceğiz. Bu haftaki maçlardan sonra belki de ligin kaderini belirleyecek maçı biz oynayacağız. Kendimize yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Fenerbahçe'ye karşı kazanmak için oynayacağız. Elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz.''

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla