Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 17.05.2011, 23:41   #240
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1114 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DELİKANLI adamın tuttuğu takım nüfus cüzdanında yazar,benim anlayışıma göre ben sivaslıyım ancak fb ,gs ,bjk taraftarıyım arada sivassporuda tutuyorum demek ben ****yim ancak arada delikanlıda takılıyorum demektir,benim için kimin şampiyon olacağı hiç önemli değil ,balalanında pekmez satanında..yalnız burda ,sivasta, fb sivasa 10 gol atsa sevincinden göbek atacak çok ******** sivaslı varmış,sivaslı kendi takımının çıkarlarını ve serefini düşünür, nüfusunda sivas yazıpda sivasspor un kaybetmesini isteyenler ********dir,kahbedir,kalleşdir ,kancıkdır,deyyusdur,dümbüktür ,yavşaktır,sivasımın böyle karaktersizlere ihtiyacıda yoktur.
ts nin şampiyonluğunu içine sindiren kahbenin, kalleşin, kancığın, deyyusun, dümbüğün, yavşağın, karaketerrrrsizin kralıdırrrrrrrrrrrrrrrrr...... ...Sivasımın böyle karaktersizlere DE ihtiyacıda yoktur
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...