Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı
bu nasıl iş anlamıyorum ya. makaraya gelmiş çıkıp adam gibi topumuzu oynarız kim şampiyon olursa olsun bizene. bu site yönetimi nasıl bir anlayışa sahipki burada yazılanlara prim tanıyor. biz sivaslıyız bizene fenerden trabzondan. kendi kendimize adımızı lekeliyoruz bırakın bu işleri ya. resmen sivasspor yönetimine uyuz oldum fener taraftarına bileti 50 tl ye satıyor bize 250 ye. bu nasıl bir uygulama seneye artık gidip istanbuldan fener taraftarı getirirler maçlara. o soğuklarda fedakarlık yapan taraftara hakarettir bu resmen.
|
Kardeş Trabzon olmasında şampiyon kim oluyorsa olsun Fenerbahçe olsun.Bunu düşünenleri sivaslı olmamakla suçlayamazsın trabzonu taraftar grubu olrak sevmiyoruz Düşme korkumuz yok şampiyonluğa oynamıyoruz yensekte yenilsekte konumumuz değişmeyeceği için Feneri destekliyorum fenerlide değilim Sivaslıyız Bu takım şampiyonluğa oynarkende yanında durduk düşme potasından kurtulmaya çalışırkende Trabzona inat fener şampiyon olsun...İb...... Tyabzon olamazsın ŞampiyoNN....