Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 19.05.2011, 00:27   #253
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ts nin şampiyonluğunu içine sindiren kahbenin, kalleşin, kancığın, deyyusun, dümbüğün, yavşağın, karaketerrrrsizin kralıdırrrrrrrrrrrrrrrrr...... ...Sivasımın böyle karaktersizlere DE ihtiyacıda yoktur
benden alıntı yapıp buyazıyı yazmışsında ,sanki trabzonun şampiyon olmasını istiyormuşum gibi ,iki takımında canı cehenneme ,iki takımdanda nefret ediyorum ,dediğim şu türkçe yazdım ,zekası olanın anlayacağı dilden ,kimsenin şampiyonluğu sivaslıları ilgilendirmemeli,biz kendi takımımızın serefi onuru için oynamasını, ele güne maçsattı fb ye yattı ,demesinler diye ,yiğidoya yakışır şekilde oynamasını istedim ,bu sitede malesef sivassporun farklı yenilmesini canı gönülden isteyen ,eğer olası bir fb galibiyetinden sonra rıza hocayı sivasta 1 gün bile yaşatmayacaklarını söyleyenlere dedim, sen niye üstüne alındın onu anlamadım,ben gocunmadım yaram yok çünkü neyazdıysam orda apaçık duruyor.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...