Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: YÖNETİM'E
Alt 19.05.2011, 17:15   #8
hercaii_58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hercaii_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: YÖNETİM'E

sonunda herseyin para olmadıgını taraftarını satmanın yakısıksız oldugunu düşünen arkadasları görmek hosuma gitti. herkes sivasspor kasayı dolduruyo, para lazım falan die yazıodu. sacma bi sekilde 5 liraya 10 liraya bilet almıyan taraftar haketti bunu falan diyolardı. ama bilmiolarki sivasın stadı her zaman dolmasa da bu hareket her maca giden ortalama 6000 taraftara yapılmıs en büyük terbiyesizliktir, saygısızlıktır. eğer toplam bu mactan elde edeceği 2.5 milyon liranın derdine düşmüşse onlara sezon basında daha ii bi takım kursaydınız da 3 mac daha alıp taraftara bu ihaneti yapmasaydınız diyorum. ama su anda taraftarın düştüğü sivasın düştüğü durum acıkcası cok acı. bir bursada bir eskişehirde böyle bir durum olurmuydu herkese soruyorum. takımn iddası kalmamıs falan diyen arkadaslar ise geçsinler bu ayakları, amaç para kazanmaksa o zaman sivas macı satsın daha cok para kazanır razı olacak mısınız. macı satmakla taraftarı satmak arasında benim gözümde hiçbir fark yok. taraftarlık bilincinin nie bizde olusmadıgını günlerdir mac hakkında yorum yapan hemsehrilerimizin yorumlarından da daha ii anlamıs bulunmaktayım. ama biz sivassporluyuz iki gün sonra bu yönetim gider yine biz kalırız, takım alt liglere düşer kimse kalmaz yine biz maçlara gideriz. ama yine de bu durumu kabullenmek benim için cok kolay değil.
hercaii_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hercaii_58'a Teşekkür Ediyor...