Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
Sayın arkadaşlar eğer ki Sivas-fener maçının biletleri Sivas taraftarı için de 50-60 milyon falan olsaydı ne değişrdi? Her iddiasına girerim öyle bir durumda bile stadın yarıdan fazlası boş olurduu!!! Adamlar daha maçlar 5-10-15 lira iken maça bedava girme derdindeyken Sivasta kalkıp bir maça kim 50 milyon verir?
Çoğu taraftarın maddi durumu belli tamam saygı duyuyorum ama yönetim geldi geleli kaç sendir bakın SENEDİR diyorum ilk defa böyle bir fiyat uygulaması yaptı. Neden çünkü fırsat ayağına geldi.Kulüp şehir ve esnaf belki de 1 yıllık kazanç sağlayacak. Bunu değerlendirmek varken sizler hala olayı fb-ts işine dönderdiniz yok yalakalık yok haksızlık falan. Ya iki takımdan da size ne??? Hani Sivassporu konuşuyorduk? Gönlünüzden geçeni söylemek herkesin hakkı tabi (mesela benim hep ts nin şampiyon olmamasını açıkça savunduğum söyledğim gibi) ama işi ne diye yok şu ne der yok bu ne düşünüre getiriyorsunuz? Lafa gelince çoğu kişi konuşur ama icraata kulube maddi katkıya gelince kimse ortada yok!!!
Yönetim o kadar transfer yaptı, belki de en çok parayı bu sezon harcadı. Bu futbolcular için bankalardan krediler çekildiğinden kaç kişinin haberi var???
bu paralar nasıl ödencek bu furbolcular öyle kolay mı geliyor? Bunları düşünmeden konuşmayalım varsın başkaları konuşssun dursun. Bir de hatırlatma bu işi sadece Sivassporun yapmadığını belirtmek için: Fener mustafa denziliyle şampiyon oldğu seneki son maçta samsunla oynamıştı ve os atdın yarıdan fazlası da Fenerbahçelilere ayrılmıştı ve bilet fiyatları da yine arttırılmıştı ve samsun iyi bir ahsılat elde etmişti.
O yüzden başkalaırnın gazına gelerek farklı şeyler konuşmayalım. Feneri sevmeyebilrisn ts yi de bu Sivasın kalkıp fener veya ts için oynayacağı anlamına gelmez. Yenilrisek de bu kaltie ve güç farkında olacaktır, bu kadar basit...
Mecnun başkanın fenerbahçe kimliği olabilir ama süper ligde böyle olan çok başkan var . mesela ilhan cavcav gs kongre üyesidir...o kimlikten dolayı kimse başkaları şöyle böyle diyor diye suçlanamaz!
Son olarak yazının başında söyledklerimi tekrar ediyorum: Biletler sivas taraftarına da 50-60 milyon falan olsaydı stadın yarıdan çoğu yine boş kalırdı. bari bırakın da fenerli mi alıyor tsli mi alıyor kim alıyorsa alsın ama kulup hiç değilse iyi bir para kazansın!!!
|
dikkat ediyorum da aklı başında yorum yapan arkadaşlar, burada devamlı bulunan tanınan arkadaşlar.. bazıları gibi sadece bu maçtan önce ortaya çıkmadılar.. yorumuna katılıyorum..