Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım
Alt 20.05.2011, 15:43   #140
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım

Alıntı:
acizk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

evet buda espiri.daha sunun farkında değilsiniz biz süperlig takımıyız.yanımız yandaşımız,kardeş kulubumuz olmaz daha kaba bir tabirle büyük kuluplerin(sizin kabul ettiğiniz gibi fenerbahçenin) oyunucağı,uşağı,3 puan garanti gözüyle baktıgı vasıfsız bir takım olmayacağız.eminim ki sende son yılların gözde ifadesiyle "ikinci takımın hangisi" sorusuna fenerbahçe cevabı verenlerdensindir.gönül isterdiki son haftaya ne ts ne fb sampiyonluk parolasıyla girsin. çünkü ikisininde ligde olmasına bile tahammul edemeyen biriyim...ancak benim ts nefretim fb nefretimden daha az onun içinde ts olası taraftarıyım.çünkü yıllardır fenerin uşak takımı,arkabahçesi olarak anılan bir takımın taraftarı olmak zoruma gidiyor....ama sonun kadar sivassporluyum.inşallah zor bi ihtimal gibi gözüksede kazaren falan sivas bu hafta fb yi malup eder de inş şampiyon olamaz da artık fb liler bize kin beslerde bizde maçı sattılar, verdiler söylemlerinden artık kurtulmus oluruz...
______________________________ _____________
BİZ SİVASSPOR'LUYUZ LAN.
BENİM TS NEFRETİM FENER SEVGİMDEN İLERİ GELMİYOR KARDEŞŞŞŞŞŞŞ SENELERCE KARADENİZ LOBİSİNDEN AZ ÇEKMEDİK BU 1 .. ÖNDE GİDEN MAÇTA MEHMETE DAYAK ATTILAR SONRADA AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRDILAR BİZ NAPTI Kİİ DİYE BU 2.... SİVAS TA MİSAFİRSİN AMA SİVAS KÜMEYE KANGALLAR DİYE BAĞIRDILAR 3.... SİVASI SATSAN 50 MİLYON ETMEZ DEDİ 800 MİLYONU MEMLEKETİNE AKTARDI ÇIT ÇIKMADI 4... DAHA YAZAYIMMIII
FENER SEVGİMİİİ KARDEŞŞŞŞ BEN SİVASSPOR SEVGİMİ SORGULATMAM AMA TRABZON ANTİPATİMİ SORGULAYABİLİRSİN SORUN YOK