Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Alt 20.05.2011, 21:33   #269
mars12
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mars12 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla

Alıntı:
MeXeS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
servetı bedava aldık dogru ama bedava da verdık 1 sezonluk mukavele ımzalamıştı
ismail kartal tamam super lıge cıkardı allah razı olsunda fenerlı oldugu ıcın mı cıkardı sadece ya da azıl yıldırım mı gıt ısmaıl sıvası super lıge mı cıkar dedı
bulent şampıyonlar lıgı macı oynattı ama bu durumda olmamızın tek sorumlusu da bulenttır ayrıca
dostluk macı demıssın başkan başka camıalara yakın olsa onlarda gelırdı merak etme ğs bursaya falan gıdıyor bılmıyorsa bursa ile ğs dost mu oluyor şimdi
fener bırsey talep etmıyor dıyorsun yok bırde talep etseydı bize macı verın deseydı
burada fener yalakalıgı yapma burası sıvassporun sıtesı kalbınde ıkı sevgı olanlar yorum yazmasın okuyorsanız okuyun yorumları sadece.. kalbınızdekı sevgıyı teke indirin ondan sonra gelin buraya
360000 euro civarinda bir bonservis bedeli ödendi gs tarafindan anlasma 1 degil 2 senelikdi servetin

SIVASA katki saglayanlarin hemen hemen hepsi FENERBAHCE kökenli benim anlatmak istedigim bu yoksa elbette SIVAS hak ederek bileginin hakki ile bu basarilari sagladi hem sehir hemde taraftarlari ile.

Ben SIVASI takdir ediyorum vede dost kulüp olarak görüyorum bunun altinda art niyet aramak niye?

Kötü cirkin hakaret dolu sözler yazmadiktan sonra herkes yorumlarini bu güzel sitede yazabilir bu herkesin en dogal hakki.
mars12 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır