Cevap: MAÇA GİTMESEN DE FORMANI GİY KAŞKOLÜNÜ TAK.
Alıntı:
hakan5837 Nickli Üyeden Alıntı
BEN BUGÜN SİVAS SOKAKLARINDA KENDİMİ GARİP SAHİPSİZ HOR GÖRÜLMÜŞ HİSETTİM VAYBE BİZ TAM İSTANBUL YALAKASI OLMUŞUZ ÇOK YAZIK......
|
Alıntı:
58ToPraK58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivaslı olup da o 3 büyütülmüş takımın formasını giyenler çok olursa biz daha çok memleketimizde yabancı durumuna düşeriz. Sivasspor'u her maçta yağmur çamur demeden destekleyen taraftar gruplarının maddiyat yüzünden maça girememsi üzücü gerçekten. Sivasspor her şekilde yenilecek diyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım gitti inşallah yarın çıkar alırız şu maçı bu saatten sonra kim şampiyon olrsa olsun bizi ilgilendirmez. Bizim tek sevdamız var o da her zaman her yerde Sivasspor'dur...
|
sayın arkadaşlar elbette ortada şöyle bir gerçek var bunu kabul edelim, bu sadece sivasta değil türkiyenin birçok yerinde böyle..nedir bu gerçek? şehrin takımı dışında fb, bjk veya gsnin tutulması.. bunu kabul etmemiz lazım. bunun bir anda değişmesi de öyle kolay değil ama imkansız da değil..bu durum kabul etmeliyiz biraz da başarıyla doğru orantılı. samimi olarak soruyorum size sivas süper lige çıkıp vitrinde boy göstermeye başlayana kadar bu kadar çok konuşulan ve sempati duyulan bir takım mıydı? 2. ve 3.liglerde iken daha sonra süper lige çıktıktan sonra da diğer takımlar tutulmuyor muydu?
tutuluyordu bu bir gerçek ama bunun hemen kısa süre içinde değişmesi zor..ben burda daha iyi niyetli ve samimi yaklaşımlarla bunu değiştirebileceğimize inanıyorum ama yok bunlar şunun yalakası yok istanbul dalkavukları gibisinden cephe aldıracak sert tepkilerle iyice anti-pantik oluruz. bülent uygunun şampiyonluğa oynadığımız senelerdeki çıkışlarıyla bunların hiç farkı kalmaz... o yüzden biraz daha sağduyulu ve sakin yaklaşalım bu olaya göreceksiniz zamanla sivassporun da bir çekirdek taraftarı ve profili oluşacaktır...