Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?
Alt 22.05.2011, 22:06   #8
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilet fiyatları ucuz olsaydı bu stadın çoğunu yine içimizdeki fb liler doldurmayacakmıydı.%5 den hariç hatırla gönülle diğer yerleride alacaklardı veya kombineliler fahiş fiyattan fblilere satacaklardı.Yönetimde bu fırsatı paraya çevirdi ne vat bunda.Transfer zamanı başlayınca hani transverler demeyi biliyorsunuz.Para para para
Arkadaşım para kazanmaktan bahsetmişsin de biz bu maçı alsak yayın gelirinden 800 milyar sadece para kazanıyorsun.Ayrıca sivasın paraya çok mu ihtiyacı vardı.Para için bu kadar rezil olmaya gerek var mıydı?Senin stadını elin adamları doldurmuş senin şehrinde göbek atıyorlar.Daha sonrada sivassporluluktan para puldan bahsediyorsunuz.Yaw geçin bunları.Ben bir taraftar olarak asla benim stadımda azınlıkta kalmak istemem.Boş tribünlere oynasın nolcak.Yeter ki kendi sahamda deplasmanda oynamayayım.İnsanın kanına dokunmaz bu taraftar olarak?Sen gol atıyorsun stadımızdaki sevinç cılız kalıyor, kimse duymuyor.Rakibin gol atıyor stadında herkes ayağa kalkıyor bağırıyor?Top sende kendi stadında ıslık yiyorsun.Şimdi sana soruyorum.Tüm bu olanlar senin kanına dokunmuyor mu???
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kasko'a Teşekkür Ediyor...