Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş anlamıyormusunuz anlamak mı istemiyorsunuz şampiyonun kim olduğu bizi ilgilendirmez benimde hosuma gitmedi bizim şehrimizde bizim stadımızda onların çoğunlukta olması ancak buna yapacak birşey yok çünkü bizde taraftar bilinci yok o gelenlerin çoğu zaten dışardan gelenler yada sivastaki üniversite öğrencileri içimizdende satılıklar çıktı ama yapacak birşey yok. Sanki biz feneri her maç yeniyormusuz gibi bu mağlubiyet abartılıyor. Bizim nolursa olsun takımın arkasında olmamız lazım maça gitmemek küsmek darılmak lüksümüz yok. . . Ben izmitte yaşıyorum burada hodri meydan bir tane fenerlinin kutlama yapmasına izin vermedi yoldan adam çevirip dövdüler doğru birşey mi bu bizde mi öyle yapsaydık
|
Anlatılmak istenen anafikir sanırım maçın sonucu da değil..Sivasspor daha ne yapacaktı fener gibi bir takımla oynuyorsun son maç fener 2 yıldır son maçlardan kaybediyor warını yoğunu bu maça endekslemiş 4 atıyor buna karşılık Sivasta 3 taneyle cewap weriyor...Hatalar futbolda wardır ben Sivasın mücadelesinden memnunum...Hiç kimse kalkıp Sivas maça yattı diyemez derse bunda art niyet wardır.Çünkü maç böyle satılmaz 2003 senensinde b.jimnastik in sattığı gibi göz göre göre satılır...İşte Bursada son b.jimnastik maçından sonra çıkan olayların ardındada Bursa seyircisinin b.jimnastiklileri Bursaya sokmama çabasının sonucunda gelişmiştir..Bursaa hiçmi jimnastikli fenerli gs li yok elbette war..Ama hiç kimse kusura bakmasın 38 yaşına geldim ben daha Bursada rakip takımın bu şekilde karşılandığını görmedim..Herkes şapkayı önüne koyacak..Bu işten eminim en çok ıstırap duyan da gerçek Sivassporlulardır....