Cevap: Maçı değerlendirelim
Sağ kanadımız e-5 otoyolu gibiydi;f.b. li her oyuncu o bölgeden sürekli gelip gitti..Ama maçı izleyenler orada Uğur'u hiç göremediler..M. Nas kardeşim de o bölgedeydi ama onu da sahada fazla göremedik..Sivasspor defansı yan toplarda da hiç iyi değildi;bu maçta en fazla hata yapan oyuncu malesef yine Sedat'tı..Sedat o kokar çok hata yaptı ki ben sayamadım siz saydınız mı?Sedat kardeşim ilk yarı sürekli rakiplerini kaçırdı,hep fauller yaptı;hatta bence birde Stoch a yaptığı hareket de penaltıydı..Orta sahamız da bu maçta hiç iyi değildi; sivassporda bu maçta ileri giden kolay kolay da geri dönmüyordu...Sivassporlu oyuncuların geri dönememesi ilk yarı kalemizde ciddi gol pozisyonlarına yol açtı..Forvet oyuncuları da fazla etkili olamadılar;rakiplerinin markajı altında kayboldular...Erman sadece gol pozisyonlarında vardı;o da yetti bizim takıma..Başka ne söylenebilir ki bu maç için...Bu maçla birlikte bu sezonda bitti..Sizi bilmem ama ben bilhassa 2. yarı takviyelerle sahaya çıkan sivassporu zevkle izledim..İnşallah Rıza hocanın yeni alacakları da iyi oyunculardır..Eğer transferde aynı başarıyı gösterebilirsek;alınacaklar gerçekten iyi çıkrsa bu sivasspor ligde bir çok takımın canını yakar;belki de üst sıraları bile zorlar..Sitedeki arkadaşlardan ricam lütfen bu maçı artık unutup sivassporun bundan sonraki lig macerasına ve yapılacak transferlere odaklanalım..Ne kadar konuşursak konuşalım kimse birbirini ikna edemez...Önemli olan SİVASSPORUN BUNDAN SONRA NE YAPACAĞI..ARTIK KENETLENİP DOSTA DÜŞMANA ÖZLENEN TAKIMIN NASIL KURULACAĞINI MESAJLARIMIZLA HAYKIRALIM..HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN...
|