Cevap: Kazanan Sivas oldu
FB YE STADIN tahsis edilmesi ,başkanın fbye jesti,neticede bu maç bizi ilgilendirmiyordu ,talepde çok olunca ,50 tlden fb taraftarına sattı ,madem sattın enaz 250 tl olmalıydı dedim kale arkası , ordan maddi kayıp 2TRİLYON oldu,sivasa gelenler ekonomiyi canlandırmıştır ,sivassporun kasasına 2 trilyonu aşkın para girmiştir,şehrin tanıtımı .medyanın ilgisi vs ,bunlar ekonomik kazançlarımız olmuştur,fakaatt 1hafta öncesinden başlıyarak sehrimizin ve sivassporumuzun üzerinden spkilasyon yapanlar, sattılar filan diye yaygara kopartanlar,yanılmışlardır sivassporumuz çıkıp aslanlar gibi mücadelesini yapmıştır,hakem ve sanssızlıktan dolayı galip yada berabere kalamadık, bunlar ekonomik kazançlarımızdır,bana göre kaybettiklerimiz daha fazladır,yıllarca yaz kış uzak ,yakın deplasman demeden ,takıma destek olan yiğidolar kendi şehrinde garip,yetim deplasmada gibi kalmıştır,gol atan erman gol sevinci paylaşacak topluluk görmediği için sadece kadirle paylaşmıştır sevincini,uğruna canımızı bile vereceğimiz sivassporumuz,kendi yurdunda, ıslıklanmış yuhlanmış,aşağılanmıştır,maale sef hasbel kader aynı şehrin insanı olan bukelemun yaratıklar ,sivassporudeğilde fblilerle bir olup alexsin diğerlerinin gollerinden sonra zevkten 4 köşe orgazm olmuşlardır, kendi takımının formasınınalmayanlar fenerium tırını adeta yağmalamıştır ,esnaf 4 5 kg meyve kuruyemiş satacağım diye yalakalık olsun diye dükkanlarını sarılacivertte süslemiştir,sokaklarda formasının yarısı fb yarısı ss olan kişilerin görüntüleri, 58 plakalı araçların kornayla şehir turu atmaları sivastan yayın yapan tv ulusal tv röportajları,sehirde kimsenin sivassporun kazanmasını istemediği , bu takımı yürekten ve gercekten seven yiğidoları derinden üzmüştür,dünyada kendi takımının yenilmesine bukadar çok sevinen başka takım varmıdır ben bilmiyorum çünkü yiğido kimse için değil sahaya kendi onuru için çıkar,gercek yiğidolar takımına, yönetimine ,kırılmış küsmüştür,sivasspor belki onurlu mücadele etmiştir fakat tüm bu görüntüler fb düşmanı tüm taraftarların kin ve nefretini üzerimize yoğunlaştırmıştır, YİĞİDO karizmayı çzdirmiştir wesselam, kısa vadede belki maddi olarak kazansakda uzun vadede insanların kafasındaki sivasspor taraftarlığı,çok öğündüğümüz YİĞİDO luk itibar kaybetmiştir bunu bugün kimle konuştuysam hepsi dediyse tüm yurtta öyle düşünen milyonlarca insan var bu gercek, KAYBETTİKLERİMİZ KAZANDIKLARIMIZ DAN DAHA FAZLADIR ÇÜNKÜ YİĞİDONUN SEREFİ HAYSİYETİ ONURU GURURU PARAYLA KIYASLANAMAZ KİMSEDE SATIN ALAMAZ.
|