Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili yigido kardeşlerim yorumları okuyorum görüyorum ki stad bahane edilerek kendi siyasi egolarını tatmin edenler var yoksa stad felan umurlarında değil 35000 kişilık olmazsa olmaşmış sankı 15000 kişilik stat hinca hıç dolmuşda!
Lütfen politik düşuncelerinize göre yazı yazmayın siyaset ayrıştırır ama Sivas ve Sivas Spor sevgisi birleştirir gerçekden Sivas ve Sivas sporumuzun memfatini düşünerek yorum yapın 35000 kişilik statda 5000 yada 10000 kişi gelirse stat bomboş gibi gözükmezmi buda futbolcuları nasıl etkiler hiç böyle düşündünüzmü iktidar partisini beğenmesiniz saygı duyarız ama bunu yapılacak stad seyirci sayısı bahane ederek yapmıyalım yapılacak tesislerin kalitesine ve moderenliğine göre yapalım mesela Sivasimizın hava şartları kötü stadın üstü kapalı olsun bizde kişın rahat maç seyredelim deyin saygilarımla
|
uluslararası spor müsabakaları 30 binden daha büyük satatlarda yapılıyor bizim derdimiz o. yapılmışken daha iyisi yapılsın. üstü de kapalı olsun. hem mevcut stat yerine biçilen değer çok ucuz. itirazımız birazda ona. aynı değerde olmasınıda istemiyoruz ki. daha fazla para harcasalar mal bizim değil ya devletin zaten. gerçi onada bizm bürokratlar yer bulamaz. bu arada stat iki katlı olabilir maç durumuna göre katlar açılır. mimarlık bir durum. yönetim biletleri kombineleri ona göre satar. önce alt kat sonra üst kat. birde bu şehir büyükşehir olmadı listeye alınmadı diye hayıflanıyoruz. bırakın bari statdımız büyük olsun.