Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı
tarihleri biiyorsan açıklar mısın? daha doğrusu benim için önemli olan şu. seçimden öncemi sonramı ?
|
Şu anda bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmıyorum. Geçen konu açtığımda verdiğim bilgiler neticesinde sanki ben siyaset yapıyormuşum gibi hemen tepkiler geldi. Benden 1 hafta sonra Hürdoğan yaptı haberi. O nedenle artık konu hakkında detay vermeyeceğim.
Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı
kardeş bölge hastanesi demişsinde tam 4 yıl önce söz verilmiş olup en az 3 kez ihalesi ertelenmiş bir hastaneni 4. ihalesinin ertelenmemesi için bana aklamantığa uyan 1 gerekçe söyleyebilirmisin
en son ertelenişinde demiştim seçim önü yandaşlara bir ihale açılır yamanır sonra bu hükümet bu seçim değil daha gelecek seçimede açar olur biter sonra derlerki bakın koskoca 12 yılda sivasa sadece hastane yaptı adliye sarayı diyemiyeceğim konağı yaptık falan derler artık 
|
Ben burada siyaset yapmıyorum. Konuyla ilgili gelişmeler nasıl olur orası yorum kısmı . Yorumunuzu bana yapmayın. Ben sadece haber paylaştım. Artık paylaşmayacağım zaten. Ben paylaşmasam da nasılsa birkaç hafta içinde gazetelerde çıkıyor