Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sezar'ın hakkı Sezar'a!
Alt 27.05.2011, 12:07   #10
kral yasin
Yeni Yiğido

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral yasin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sezar'ın hakkı Sezar'a!

öncelikle Abdullah Yigitì ictenlikle tebrik ediyorum aciklamasindan dolayi....
Ben Sivasli olmanin gururunu,Sivassporumuzu her yerde tasiyorum ve yasiyorum.
SIVAS,GEMEREK,KEKLICEK..bana Paris`i verseniz degismem,dogdugun yere memleketine ihanet etmeyeceksin,iyi günündede kötü günündede hep Sivasli,Sivassporlu kalacaksin.
Sivasspor birinci lige cikana kadar Galatasaray futbolkulübünün taraftariydim ama Istanbullu degil Sivasliyim..Sivassporu hep takip etmesimdir,TRT maclari verirken bir baska heyecanla izlemisimdir(Sivassporun ikinci lig maclarini).Bu heyecani Galatasarayin maclarini seyrederken hicbir zaman yasamadim...
Ama icimde bir burukluk her zaman vardi,Sivas yani biz öyle büyük olmamiza ragmen neden Sivassporumuz birinci ligde degiliz diye...Ve sonunda birince lige ciktigimiz saniyede benim icin Galatasaray sadece bir rakip olmustu...Galatasaray ürünlerini Sivasli olmayan bir arkadasa hemen ertesi gün hediye ettim....Simdi evimin,isyerimin her tarafinda Sivasspor ürünleri vardir...Sivasliyim,Sivassporl uyum,öylede kalacam....
Ben sahsen Sivasspor birinci lige cikmadan önce baska takimlari tutanlara kizmiyorum velhasil birinci lige ciktiktan sonra halen yüreklerini o baska takimlar icin verenlere,ne cikar ugruna olursa olsun,her kim olursa olsun kiniyorum vede vatan haini ilan ediyorum....
UYARI::::::
Sevgili hemserilerim hala icinizde baska takimlara gönül vereniniz varsa eminimki vardir,bunu en son Fenerbahce macinda canli canli gördük.Vazgecin bu sevdadan...Sivaslinin tek sevdasi vardir oda SIVAS,SIVASSPOR:....
Egerki birlik olursak,hepimiz gercekten Sivassporlu olursak ne onlarin yardimina nede destegine ihtiyacimiz olur...Onlar bizim kapimizda köpek olamazlar....
YALVARIS::::
Yedi milyon Sivasli dile kolay::::
Ey Sivas halki,yalvariyorum size Sivasli kalin,cevrenizdekileri uyarin,birlik olalim.
Suna kanaat getirinki biz onlardan daha büyügüz birligi yasadigimiz takdirde..
Saygilarla Yasin Özmen
kral yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla