Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ortalık toz duman OLAY FIFA'YA TAŞINACAK
Alt 30.05.2011, 19:49   #13
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortalık toz duman OLAY FIFA'YA TAŞINACAK

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fener'in internetteki haram oylarının grüntüleride yayınlanmış. O görüntülerde iki sivas maçıda var.birisi ilk yarıda oynanan ve mehmet topuzun ceyhuna attığı yumruk,diğeri son maçtaki çok açık olmayan Erman'ın pozisyonu gerçekten fener günahlarıntakımı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Türk futbolunun temizlenmesi için soyunma odası basan,futbolculara mesaj çeken,hakemlerin kolladığı zihniyeti silmeli
TRABZONSPOR ÇOK İYİ SANKİ CEZA SAHASI DIŞINDAN VERİLEN PENALTILAR ANTEP YATTI BURSA YATTI KARABÜKÜ BEN SATIN ALMADIM SİVAS ELİNDEN GELENİ OYNADI FB MAÇINDA FENERBAHÇENİN TARİHİ TRABZONSPORU ATIN ALIR SENİN AKLIN YETMEZ TRABZONSPOR ŞAMPİYOBLUKALARINDA SOYUNMA ODALARINDA AZ SİLAH ÇEKMEDİLER FB BJK GS 100 YILIK TAKIMLAR SİVASPORUN ELİNDEN BJK AYNI ŞEKİLDE ALMADILARMI O ZAMAN NERDEYDİ TRABZON ADİSİ İYİ ETTİ FB HAKEMİDE ALIR RAKİNBİDE ALIR MADEM TRABZON TEMİZSSE YENEYDİ FB KARDEŞİM BEN SİVASSPOR OLMADIKTAN SONRA TRABZON BURSA KAYSERİ ANTEP HİÇ OLMASIN FB GS BJK OLSUN SİVAS DIŞINDAKİ ADİ ANODOLU TAKIMLARI OLMASIN
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı TEKOTORİTE58'a Teşekkür Ediyor...