Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Faty 3 yıllığına Sivasspor'da
Alt 31.05.2011, 23:44   #58
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Faty 3 yıllığına Sivasspor'da

arkadaslar az once tvden izledim ve interneten okudum vallaha gogusum kabardi

jacques faty dedi ki :ben buyukl bir tarih severim hele ki osmanli donemini cok severim ve bilirim turkiyeyi cok seviyorum laik bir ulke ve futbol her yil daha da gelisiyor karisi da muslumanmis oda cok sevinecekmis turkiye kariyerim acisindan iyi olacak diyo yani isteyerek geliyo bouazza gibi olmaz korkmayin

ve de son bomba sivasspor maurice bellay ile de irtibata gecmis

faty arkadasi maurice bellayi de sivasspora gelmesi icin arabulucuk yapiyor sivassporda ilgileniyormus o da iyi bir oyuncu gelirse iyi olur cunku sochaux bu sene cok iyi oynadi vallaha billaha dogru haber benim agzimdan ne zaman yalan cikti

haydi tessekur tusuna bas