Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ucuz kombineler geliyor
Alt 03.06.2011, 08:57   #8
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1667 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Ucuz kombineler geliyor

Alıntı:
ankastre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha önce de benzer bir konuda bahsetmiştim.

Yönetimin dikkate almasını beklediğimiz konular:

1- Son müsabakada yüksek fiyata kombinelerini elinden çıkararak kişisel gelir elde edenler zaten yeni yılın kombinesinin gelirini de elde etmiş oldu. Ancak takımını desteklemek için kombinesini satmayıp, 1 yıl boyunca olduğu gibi son maçında da 4 Eylülün yolunu tutan yiğidolara seslenerek "elinde geçen sezonun kombinesi bulunan yiğidoların, kombinelerini getirerek yeni sezonun kombineleri ile değiştirme kampanyası" yapmalıdır. (Bu sayı çok sınırlı olduğu görülecektir, en fazla 500 kişiyi bulmaz)

2- Bizler sezon başında, peşin olarak 300 TL'yi daha lig başlamadan ve toplu olarak 17 karşılaşma ücretini ortalama 18 TL'den izledik, oysa "canı isterse, lütfedip teşrif buyuranlar ise 10 TL'den ziledi. Bu durum, fanatik taraftara, yiğidoya yapılan "büyük yanlışlıktır".

Konunun bu anlamda gözden geçirilerek, dikkate alınmasını yeni yönetim kurulundan beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle kombinelerin takası konusununu ciddi olarak düşünülerek, kombinesini elinde bulunduruan yiğidolara "yılın jesti" olacağını düşünüyorum.

Yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Çok güzel dile getirmişsiniz kardeşim,Yönetim inşaallah bu konuyu gündemine alırda bu adaletsizlikte ortadan kalkmış olur..Başkan son açıklamasında kombine satışlarına büyük önem vereceğiz demişti bakalım talep nasıl olacak.

Ayrıca kalan konbine sayısı 500 olabilir demişsiniz benim tahminim bu sayının dahada az olacağı.Kombinesini satmayanlara gerçekten bir jest yapılmalı.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla