Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı
Onu M.Yildiz yapan isimler;Musa,Balili ve Tum´du.Bunu defalarca dile getirdim,fakat onun gidisinden sonra Sivasspor kendini bulacaktir.Sivasspor devamli 10 kisi sahadaydi o oynadigi zamanlar.Gelecege daha umutlu bakabiliriz artık,
mehmet yıldızın sivastaki ilk maçınıda bilirim ,son maçınıda,kimsenin avukatlığınıda yapmak istemiyorum,sadece bazı şeyleri bilmeyen hemşehrilerime hatırlatmalar yapmak istiyorum,belki ayrılması heriki tarafında hayrına olacaktır,sivasspor 2.ligde düşüyordu tek başına savaşaraktan 1 puanı aldık ,ligde kaldık,sivasspor 2.ligde şampiyonluğa oynuyordu yine o vardı ,musa tum balili ozaman yoktu
şampiyon olduk yine onun sayesinde,süperligde düşüyorduk son haftalarda yine onun sayesinde ligde kaldık,geçen yıl yolunu 4 gözle bekledik yine ligde kalmamızda emeği var,süperligde şampiyonluğa oynadık yine o başroldeydi,belki 2 yıldır özellikle ameliyat olduktan sonra istediğimiz verimi alamadık ancak bu onun iyi oyuncu olmadığını göstermez.yanına iyi anlaşacağı hızlı adamlar alamadık bide takımın başarısızlığı onada yansıdı,tek başına ronaldo olsan neyazar ,gittiği takımda başarılar dilerim yolu açık olsun.
|