Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 09.06.2011, 10:03   #445
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1350 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Belay'ın transferi yattıysa, kulübümüz adına büyük kayıp olur. Transferinin an meselesi , olduğu söyleniyordu. Hatta Faty'nin bir açıklamasında, yakın arkadaşı olduğundan dolayı Belay'ın takımımıza gelmeye sıcak baktığı söylenilmişti! Bu arada bence bizim takımın, 1 değil 2 sağ beke,ön liberoya, sağ kanada , sol kanada, defansa ve 1 forvet transferine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Sandro,Suarez, Navratil, Rada ve İvanovs beşlisinden , üçünün gitmesi gerekir. Takımın yabancı kontenjanın açılması için bu şart diye düşünüyorum. Keşke kaleci hakkımızı yerliden yana kullansaydık. Rıza hocamız geçen senenin sonlarına doğru , bu seneyi atlatalım, seneye kesin ilk 5'teyiz diye bir açıklama yapmıştı. Ben de dahil burada ki birçok arkadaşı çok umutlandırdırmıştı, bu açıklama. İnşallah hocamız bu zor hedefi gerçekleştirebilir..

her transfer doneminde bir husran var omotoyossi tshablala simdide belay bir daha hepimize ders olsun hic bir transferi cok arzu edip baglanmayalim