Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
dünden beri konu yoğun bir şekilde başbakanın sivasa gelişi
dün miting öncesi çok sevdiğim bir ilçenin ilçe teşkilatı otobüsle geldi dükkanın önüne eğlendiler
bana haydi mitinge gidelim diye çok ısrar ettiler gelde başbakanımızın sivasa çılgın projelerini duy dediler çok istedim gitmek ama işlerim yoğundu gidemedim miting bitti geldiler kardeş haklısın sivasa karşı çok büyük ayıp etti biz aylardır bunumu bekliyorduk dedi hayal kırıklığında geri ilçeye gittiler
aklımdan ne sandıydınız sivasa tank top fabrikası kurup sivası büyükşehirmi yapacaktı dedim
sayın tayyip erdoğan dünki sivasdaki kalabalığı memleketi rizede bulamazdı
aşık veyseldende türküsünü söyleyip tüm sivaslılarla dalga geçti gitti
1) fuar alanı
2) karşıyaka ucube köprü
3) hastane
4) adliye sarayı
5) tarihi eserlerin onarımı
6) sivas ordu arası karayolu
7) hava alanı
bunlar sayın apdullatif şenerin bıraktığı günki sivasa ödeneği bizzat şener tarafından ayrılan yatırımlardı
bunların 8 senede ne kadarının yapıldığını herkes biliyor bir çoğu şenerin bıraktığı gibi
ŞENER SONRASI SİVASDAKİ YATIRIMLAR
1) stadyum
2) iller bankası ,karşıyaka köprü kavşak
3) halfelik köprü
başka varsa ak partili arkadaşlar yazsın bizde bilelim birde şenerin bu yatırımlar harici gönderdiği paraları yazmaya gerek duymuyorum
şimdi ak parti 1. sıra dayı 2. sıra dayı tayyip erdoğanla kankiler inşallah yarım kalmış projeler biterde önümüzdeki yıllar bizde bir dahaki seçimlere burda herkesden özür dileriz
DEMİŞYA BABA CENNETLİKSİN UMAMIYORUM EVLAT UMAMIYORUM
|