Cevap: Transferde Adı Geçenler
şimdiya kadar 2-3 sezondur transfer sezonlarında sivasspor transferi hep sonlara bırakır sebebi soruldugunda ise transfer henüz yeni başladı.biz nokta transferler yapacagız onun için çok araştırıyoruz dediler.ve bomba gibi adamlar aradılar .ancak sonradan anladıkki bunların aradıkları nokta falan degilmiş.aradıkları bonservisi elinde olan sıradan oyuncularmış bunları almak için aramaya ve beklemeyede gerek yoktu çünki sivasspordan başka talipleride yoktu aldıkları oyuncuların.ŞİMDİKİ DURUMDA BENİ ÜRKÜTMEYE BAŞLADI ZAMAN GEÇTİKÇE ALINAN OYUNCULARA BAKIYORUM VE KORKUYORUM.YİNE AYNI SÖYLEMLER BAŞLADI TRANSFER SEZONU YENİ BAŞLADI ARAŞTIRIYORUZ.RIZA HOCA DEMEDİMİ LİSTEMDE 50 OYUNCU VAR ALINACAKLAR BELLİ DİYE EE NEREDE O 50 OYUNCU .HERKES TAKIR TAKIR ADAM ALIRKEN BİZ YİNE HAYALKAFEDEN HABERLER BEKLİYORUZ .HERKESE DAHA TRANSFER SEZONU YENİ BAŞLAMAZKEN MİLLET ÇATIR ÇATIR İMZALAR ATTIRIRKEN BİZE YENİ BAŞLIYOR DENİLİYOR .BENİM BU İŞTEN ANLADIGIM BEKLEYELİM BAKALIM PİYASA UCUZLASIN KALANLAR ARASINDAN SEÇER ALIRIZ MANTIGI DEVAM EDİYOR .TRANSFER YAPACAK EN KISA SÜREDE YAPACAKSIN VERECEKSİN PARAYI OYUNCUNUN KRALINI ALIP GELECEKSİN.BU İŞ BEKLEMEKLE İŞİ SONLARA BIRAKMALA OLMAZ BEYLER DAHA AKLINIZ BAŞINIZA GELMEDİMİ 2 SEZONDUR ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUZ .YETER ARTIK RAHAT Bİ SEZON YAŞAYALIM BEE.BU ARADA BELAY ı orduspor almış diyorlar eger dogruysa bu bizim için bir utanç vesilesidir.bizim veremedigimiz parayı ordu verip adamı aldıysa bize yazıklar olsun ve biz bu işi biliyoruz diye ortalıkta dollaşmayın .bu utanç size yeterde artar bile
|