Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
Alt 10.06.2011, 20:52   #91
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak

BURDA HİÇ SİYASET yapılmasını benimsemem ,sadece tek derdimiz sivas ve sivasspor olmalı,konu stad konusuna gelince işin ucu ister istemez siyasete giriyor,herkes fikrini yazmış bende yazım dedim ,3 4 yıldan beri söz verildiği halde çivi çakılmaması,tekrar seçim arefesinde yine aynı sözün verilmesi abesle iştigaldir,söz verilenlerin kurdelası kesilip,yeni yatırım sözlerinin verilmesi gerekirdi,bu seçimler diğerlerinden çok farklı ,hemşehrilerimizin tüm yapılanları yapılmayanları sivasa yapılan hakaretleri ,gözünde .kalbinde süzüp vicdanları nasıl kabul ediyorsa öyle davranmalı,benim şahsi kanaatim,sivasa 1 bakanlığı çok gören,sivasdaki,tüm müdürlükleri kapatan,şehitlerimizin kemiklerini sızlatarak,teröristleri haburdan kırmızı halıyla çiçeklerle karşılayan,aziz şehitlerimize kelle diyen,tarihte hiçbirsavaşta bile olmadı,çekiç güç askerlerinin askerlerimizin başına çuval geçirten,1 milyon müslümanın ölümüne sebeb olan ,yüzbinlerce müslüman kadının tecavüzüne sebeb olan ırak işgaline teskere çıkartan,slahların bombaların türkiyeden geçişini sağlayan,tüm bunları yaptıran abd ve çekiç güç askerlerine kahraman rambolar görevlerini yapmıştır diyen,havaalanlarını tüm bu işgal güçlerine açan,limanları tüpraşı,petkimi elektrik ,doğalgaz dağıtımlarını ,ormanları,belediyeleri,ihalel eri,yandaşlara peşkeş çeken ,tüm sınavlarda yandaş çocukları başarılı olsun diye kopyacılık şifrecilik yapan,röntgencilik yapan,yandaş olmayan tüm yayın organlarına sansür koyan,sivaslının fikrini sormadan sivasda 3 köy tanımayan adayları gösteren sivası satsan 55 trilyon etmez diyen yalakayada adamakıllı birders vermek için bu seçimler çok iyi fırsat olacaktır,bazı arkadaşlar gerçekten at gözlüğü takmış benim gördüklerimi onlar ya görmüyor yada görmek istemiyor,[elden gelen aş olmaz oda vaktinde bulunmaz] derler,artık sivasın milleti kendi evlatlarına sahip çıkmalıdır,abdüllatif şener varken bunların hiçbiri yoktu piyasada,onun mutlaka meclise gitmesi gerektiğine inanıyorum,başbakanın peşkeşlerine göz yummadığı için A.K.P.sinden aforoz edilmiştir.şimdiki akp milletvekillerine nohut,mercimek dalı göztersen tren zannederler,okadar sivasa yabancılarki,onlarında sivasa bihayrı dokunacağını zannetmiyorum.iktidara nekadR OY verirsek yararımıza anlayışı doğru değildir,4 tane verdikde ne oldu.ben tüm bunları istanbuldan görüyorum umarım hemşerilerimde görür,ne olursa olsun yüreği kalbi ,SİVAS VE SİVASSPOR için çarpan, düşünen, tüm hemşerilerimi seviyorum ,İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI SİVAS VE TÜRKİYE İÇİN OLUR.[İNSANLARIN ENAŞAĞILIK OLANLARI DİN KİSVESİ ALTINDA MENFAAT SAĞLAYANLARDIR]
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...