Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 10.06.2011, 23:05   #597
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben geldim. Son mesajlara baktım Belay Orduspor ile anlaşabilir demişsiniz. Açıkçası ben pek ihtimal vermiyorum. Ama bizim kulübün bu transfer için çok çaba harcadığını da tahmin etmiyorum. Şimdiye kadar sadece Faty bu konuda bir yorum yapmıştı. Şu anda zaten yabancı hakkımız çok dolu ve mevki olarak önceliklerimiz başka. Belay ile ciddi görüştüğümüzü sanmıyorum.

Ha bu arada Orduspor da güzide bir kulübümüzdür. Ordulu arkadaşlarım var ve severim. Lütfen yanlış yorumlar yapmayın. Her takıma saygı duymalıyız. Belay veya başka iyi oyuncular Ordu'ya giderse tebrik etmeliyiz. Başarılar dilemeliyiz. Unutmayın düşman kazanmak çok kolay ama biz herkesle dost olmalıyız. Sporun amacı da budur. Sivasspor bu memleket için var.
dostum orduya falan kımsenın birşey dediği yok..insanların kızdığı yönetimin başarısız transfer politikası ve başarısızlığıdır. vebordeaux nun transfer listesine giren bir oyuncu illa ki belli bir kapasitededir ve bizim de ihtiyaç duyduğumuz mevkinin oyuncusu ayrıca takım arkadaşı faty ile birlikte oynama durumu var vs.. kısacası bu oyuncunun çok artısı var ve katkı yapacağı gerçek. ama süper ligde tecrübesi ve kalitesi orduspordan daha fazla olan bir sivassporun transfer fiyaskosuna bunu da eklemesi takdir edersiniz ki taraftarın doğal olarak tepkisini çekiyor ve taraftar bu konuda ne dese haklı..
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...