Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 11.06.2011, 12:07   #624
surgun
Yeni Yiğido

surgun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 surgun ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sayın arkadaşım kopyala yapıştırı ben yapmadım burdan ismini veremem bir arkadaşım bana yolladı ve öyle haberim oldu..zaten ben her gün siteye girebilen biri değilim...eğer bunca zamandır beni tanıyamadıysan helal olsun sana...

ikincisi ben eleştiriye açığım, yanlışım olunca da bunu düzeltmekten gocunmam bu bir erdemdir...ancak bu saygısızlık, karşısındaki insanı alaya alma boyutuna giderse buna açık değilim kusura bakmayın...ben bu sabonoh ve diallo nikli arkadaşları tanımam onlarla bi sorunum da yok ancak geçen transfer döneminden beri özellikle sabonoh arkadaşın benle bi alıp veremediği var???

üçüncüsü olayın başını ve daha öncesini iyice bi hatırlayın ve araştırın da kimin kimi linç etmeye çalıştığına siz karar verin....neyse bundan sonra bu olayın kapanması için daha bununla ilgili bişey yazmayacağım…

dördüncüsü de yakın zamana kadar bir kaç haber daha paylaştıktan sonra siteden elimi eteğimi çekeceğim, ilgili arkadaşlar ve buna seyirci kalanlar , site yönetiminden bu arkadaşlara müdahale etmeyenler bayram eder artık....

beyler konunun icerigini cok bilmiyorum ama uzatmayin bence.. ayiptir yaa burda birlik olmak icin bir aradayiz biz birbirimizi yemek icin deil. hayalkafe bircok transferi bize onceden haber veren bir isim. dogru cikti cogu. yanlis ciksa da kimsenin kizma hakki yok bu adama. duyduklarini birebir paylasiyor belli ki. tesekkur edeceginize camur atiyorsunuz. bizim sivasin insani burdan kaybediyor zaten hep. iyi is yapan birisi varsa onu yerden yere vurur. hayalkafe sen de bu sacmaliklara karsi burdan elini etegini cekersen kardesim kolayi secmis olursun. delikanliliginla dimdik ayakta dur sevdana bak, kirmizi beyazina bak. bu adamlara inat biz burda sivasspor sevdasi icin variz. sivas sevdasi icin. camur atip geri cekilenlere de sesleniyorum siz de bir is yapin da, iyi yaptiniz elinize saglik helal olsun diyelim. hayalkafe kadar tesekkur alan kac uye var ki burda... yaa biraz milletten ornek alin istanbulda yasiyorum ben sivaslilar disinda herkes birbirini nasil tutuyor gormeniz lazim ya.. bu konuda trabzonlularin eline su bile dokemeyiz acik oluyum. az ornek alin
surgun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır