Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Stadimizin Adi ?
Alt 11.06.2011, 22:54   #112
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yeni Stadimizin Adi ?

Alıntı:
threestar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konu: yeni stadimizin adi olarak acilmis bende secenekler,i siraladim eger cogun,luk 4 eylul stad,i diyorsa kalsin neden,mi arena dedim? cunku arena uluslararas,i bir kelime sivas meydani olarak,da yazabilirdim bu konu,yu acmadan once anket yapilabilirdi konu soyle acilabilirdi stadimiz,in adi degistirilsin,mi? ama stad ayni yere,mi yapilacak malum bu konu,yu simdiden acmak dogru,mu bilmem (sivas ataturk stad,i da olabilir)
Aslında yanlış olan sizlerin weya bizlerin bunu telafuz etmesi değil hepimizin batıya karşı anlaşılmaz hayranlığıdır..Bu yanlışı en çok benim taraftar grubum Teksas yapıyor...Bakınız altta imzamda bile yabancı kelimeler war...Kendi tribünümüzde klasik İngiliz usulü ufak ingilizce yazılım taşıyan pankartlarımız war..Taraftar web sayfamızda ingilizce terimler olan cümleler war..Aslında bunlar bence yaptığımız yanlışların en başında geliyor...Ne işimiz war bunlarla Onlar bizim iki satır Türkçe kelimelerimizi kullanıyormu?Şu anki genç nesilin giymiş olduğu tshirtlerde bile bir tek Türkçe karakter yok..Bizler kendi memleketimizin ismini bile uluslararası her platformda Turkey olarak kabul etmiş bir toplumuz....Halbuki eskilerdeki Habeşistan devleti tüm dünyaya kendi isminin Etiyopya olduğunu bunu bu şekilde kullanmayanları tanımayacağını ifade etmiş ve kabul ettirmiştir...Yani bir Habeşistanın bile yaptığını yapmaktan aciz kalmışız...Tekrar söylüyorum bu yanlışı en çok ben; benden kasıtım Bursa yapıyor.Bizim yeni stadımızın ismi bile Timsah arena...Anlatmak istediğim şey aslında bütün bunların önüne geçilebilir..Bunu başaracak olan kişilerde yine bizleriz...Ben Curwa Sud Texas demeyeceğim bir başkası arena demiyecek w.s..Çokta zor değil...