Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay : Yabancı Hakkımız Dolu
Alt 11.06.2011, 23:08   #6
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Çalımbay : Yabancı Hakkımız Dolu

Alıntı:
karşıyakalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bundan sonra artık kimse bana ilk 5 falan demesin alınan oyuncularla biz ancak son 5 için oynarız ve muhtemelen küme düşeriz.ugur kavuk bu takımdan gönderilmesi gereken ilk 5 kişliden birisidir.o zaman apoyu neden bıraktınız ugur kavuktan 5 kat iyi sag bekti apo.artık rıza hocaya falanda güvenmiyorum.ugur kavugu takımda tutup apoyu gönderen adama güvenim kalmamıştır benim.şimdi içim acıyarak kesin söylüyorumki bu takım küme düşecektir.alınan adamlar tırışkadır ve takımı bırakın ilk 5 e oynamayı ligde bile tutmaya yetmeyecektir.hani yabancılar gidiyordu kaliteli adamlar geliyodu.yine kandırıldık bu senede.rabbim sonumuzu hayır eyleye çünki işimiz yine ALLAHA KALIDI BU SENEDE
Katılıyorum...Ama Sivassporun mevcut kadrosu her ne olursa olsun süperligde orta sıralara oynayabileceğini düşünüyorum..Ama artık her takım diri her takım oynamaya çalışıyor..İşin ucunda iyi paralar var..Bu takım düşmez ama gerekli takviyeler yapılmazssa bırakın ilk 5 i ilk 10 bile girmesi oldukça güç olacaktır...