Cevap: Bu Siteyi Seviyorum Çünkü.... ???
Selamün aleyküm arkadaşlar cümleten.
Siteye bugün yeni üye oldum. İsmim MURAT.Öncelikle şunu belirtmeliyimki ben yiğido değilim. Ama Sivas şehrini iklimini insanlarını çok seviyorum. Evet ben Sivaslı değilim, ama yurdumun insanlarını önce Türk olduğu için seviyorum, Sivasada ayrı bir sempatim var.Sivaslı değilim ve en başında sizlerle paylaşayımki ben fenerbahçeliyim. Belki bana kızabilirsiniz "ne işi var bu adamın burada" diye ama sizi temin ederimki sadece fenerbahçe lehinde olmam olamam. Bu size hikaye gibi gelebilir ama Allah ömür verirse ilerleyen günlerde göreceğiz.
Ben Sivasın ne kadar karakterli bir memleket olduğunu iyi bilenlerdenim. Futbol takımıda yeni bir stat ve kaynaklarla çok daha iyi yerlere gelecektir inanıyorum. Beşiktaşın 3 sene önce şampiyon olduğunda inanın çok üzülmüştüm. O senesi Ligtv yoktu evde kafede izlerdik maçları. Fenerin maçları dururken ben gider sivasın maçlarını izlerdim, arkadaşlarım bana şaşırırlardı. Velhasılı içimi yazayım size fenerle sivas maç yaptığında galibiyet hangisine yarıyorsa o kazansın başka takımlarla oynadıklarındada fb ve sivas kazansın derim(laf aramızda 2 sezondur korku filmi izlettiriyor sivas bizlere, bu seneye kafaya oynama vakti geldi).
Durum böyle kardaşlar. Herbirinize saygılar sunuyorum. Sağlıcakla kalın. Haa ben kendimi niye bu kadar uzun uzun tanıtma gereği duydum? sivaslı ve sivassporlu değilim belki kabul etmeyebilirsiniz haklı olarak diye gerçekleri yazdım. Takdir sizindir arkadaşlar. Allaha emanet olun......